Asjera komt thuis

Sinds de opening van de expositie EXODUS in maart nodig ik mensen uit om een beeldje van Asjera mee naar huis te nemen. Sindsdien ontvang ik foto’s van haar, honderden zijn het er ondertussen al. Op vensterbanken, op altaartjes, in boekenkasten, tussen planten, in de tuin.
Asjera vindt haar weg naar onze huizen. 

Als ik door de foto’s blader word ik er stil van. In oktober stuurde ik mijn eerste oproep de wereld in om het werk Asjera’s terugkeer met mij mee te maken. Geen idee had ik toen dat zovelen van jullie wilde meewerken om haar weer een plek te geven. Wat overweldigd door de vele reacties ben ik en blij.

Dank voor alle mooie foto’s!

De eerste foto’s die binnen kwamen staan op de website. Ik ben aan het broeden over wat er mag gaan gebeuren met deze steeds groter wordende collectie. Neem hier alvast een kijkje.

Heb je een beeldje van Asjera in huis, maar stuurde je nog geen foto? Ik ontvang er heel graag één op het emailadres asjera@mariekeploeg.nl.

Pin It on Pinterest

Share This