Lilith door het vuur

sep 17, 2021 | a Goddess Prayer

Lilith is door het vuur!
24 uur duurde de stook. Ik begon bij zonsopgang en was toen de zon weer opkwam klaar.
Na een paar uur slaap maakte ik met een bonzend hart de oven open. Mijn lief Jan Jaap steunend achter me.
Lilith is door het vuur, terug in de wereld.

Nieuwsgierig?

Bezoek mijn stookplek en atelier op ‘t Soete Zod in Kortenhoef.
Lilith zal er zijn.

Maak hier een afspraak. 
 

Liliths vuur brandt

Ik zit bij het vuur van Lilith. Vanochtend ben ik vroeg opgestaan om de eerste kooltjes rond zonsopgang aan te steken. Het beeld is een zelfportret. Een verbeelding van mijn ervaring en verlangen naar de energie van Lilith. Stromend van levensenergie, krachtig,...

Lees meer

Stilstand

'Mam, mijn uitslag is positief' zegt mijn dochter en opeens is Covid heel dichtbij. Na een week zijn we in het gezin allemaal ziek. Niemand ernstig, maar ziek genoeg om een paar weken stilstand af te dwingen. Ik vraag ateliergenoten om het grote staande beeld van...

Lees meer

Pin It on Pinterest

Share This