Holy Grail

a Goddess Prayer

Meemaken stook | Sculptuur | 2024

Wil je ook even bij Holy Grail zitten, stil worden en kijken?

Holy Grail is van 11 tot en met 20 mei te zien in een kleine expositie op landgoed ‘t Soete Zod. Deze expositie is onderdeel van de Kunstronde Vecht en Plassen (11 en 12 mei) en de Kunstroute ‘s-Graveland (19 en 20 mei).
In de week daartussen ben je van harte welkom voor een private viewing. Je kunt dan in alle rust, alleen of met jouw eigen groepje mensen de expositie Holy Grail ervaren.  Holy Grail – Landgoed ‘t Soete Zod

  • zaterdag 11 en zondag 12 mei – open inloop tussen 11:00 en 17:30 
  • maandag 13 t/m 18 mei – private viewing, reserveer hier jouw bezoektijd
  • zondag 19 en maandag 20 mei – open inloop tussen 11:00 en 17:00

Het stookproces in een leemoven is ongewis. Wat ik van eerdere stoken leerde, is dat het tegelijkertijd twee dingen van me vraagt: absolute overgave aan de elementen en aan wat zich ontvouwt, én een glasheldere intentie en gestage doorwerkkracht.

De stook van het beeld ‘Holy Grail’ begon op maandag 8 april en was op zondag 14 april voltooid. Suzanne van de Ven assisteerde bij het gehele stookproces. De stook van Holy Grail werd verder meegemaakt door:

Krijnie Beyen, Monique Nusselein, Renée, Gea Boon, Ine Salomons, Andra Out, Joke Morshuis, Martin Melein, Erica, Mara van Hoek, Anne Langedijk, Hanneke de Kruijff, Jelke Smit, Jackie Fleskens, Margret van Paassen, Mick en Jan Jaap Korevaar.Morgen gaat het beginnen

Morgen gaat het beginnen, de stook van Holy Grail. De klei voor de leemoven staat te weken in water. Alle spullen voor het bouwen liggen klaar in mijn atelier. De weerberichten zijn redelijk, het lijkt droog genoeg om van start te gaan.

Vanaf vandaag zal ik hier elke iets dag posten over het verloop van de stook.

Wil jij de stook zelf meemaken? Je bent welkom om langs te komen en mee te bouwen.

Lees verder
Loading

Pin It on Pinterest